Afsluitingen

Door steeds op zoek te gaan naar andere werkwijzen en aangepaste machines alsook de opvolging van nieuwe trends en producten zorgen wij ervoor dat we voor al uw wensen een perfect aansluitend ontwerp kunnen maken. En voor ons is het vanzelfsprekend dat kwaliteit daarbij voorop staat. Zo worden alle palen van de afsluitingen geplaatst in een betonnen voet. Op alle metalen onderdelen geven we u 10 jaar garantie tegen roest.

De afrasteringen die door ons geplaatst kunnen worden, hebben we hier onderverdeeld in vier groepen.

  • De Draadomheining

Deze bestaat klassiek uit ronde buispalen in- en uitwendig verzinkt en geplastificeerd met ovengebakken polyesterpoeder. De hierin beschikbare keuren zijn groen, zwart of antraciet. Afhankelijk van de doelstelling en van waar uw voorkeur voor uitgaat, bepalen we samen het gepaste draadtype en draadhoogte. We kijken dan ook of de optie voor het plaatsen van een bovenbuis al dan niet nodig is. Er is ook de mogelijkheid om onderaan een betonplaat te voorzien.

  • Paneelafsluitingen
Draadomheining
Het grote voordeel hiervan is dat deze panelen veel steviger zijn dan draad. Daarom zijn deze uitermate geschikt op plaatsen waar veel mensen komen zoals bv aan winkels, scholen,… zowel wat veiligheid als ontmoedigen van vandalisme betreft.
Afhankelijk van de toepassing kiezen we het best aangepaste type paneel.
  • Houten afsluiting
Houten afsluiting
Sommige mensen opteren voor hout als materiaal omdat dit natuurlijker oogt. En meestal ook mooier bevonden wordt. Ook de ondoorzichtigheid kan een voordeel zijn, zeker op privacy gebied.
Hierbij worden geïmpregneerde houten palen geplaatst in een voet van droge beton. De ruimte tussen de palen wordt opgevuld met geïmpregneerde houten tand-en-groef planken ofwel met houtpanelen welke verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw smaak en sterkte van het paneel, helpen we u ook hier bij het maken van de juiste keuze.
  • Betonafsluiting

Deze traditionele beton afsluiting met grijze betonplaten van 2,00m lengte en een hoogte van 0,40m. werd vroeger veel geplaatst maar geraakt nu meer en meer op de achtergrond. Toch kan de keuze hiervoor vaak nog verantwoord zijn, of wordt er aangebouwd aan een bestaande omheining.
Naast het klassiek grijs beton zijn er nu ook platen verkrijgbaar in diverse kleuren en met een hout- of steenmotief erin. Wat het klassiek materiaal dan toch weer een eigentijdse touch geeft.

Tim Backaert
Kruisabeelstraat 69
9310 Moorsel
0474 61 57 72
tim_backaert@live.be