Opritten

De oprit bepaalt onmiskenbaar voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning. Het is uw visitekaartje naar de buitenwereld toe.

Hiervoor is het van het grootste belang dat U goed ingelicht wordt over de materiaalkeuze. Wij zullen u hiervoor uiteraard alle technische details van de materialen bezorgen, maar nog belangrijker is u een idee te geven van hoe het er uiteindelijk zal uitzien. Om dit vlot te laten verlopen, tonen wij u materiaalstalen en foto’s van afgewerkte realisaties.

Oprit
Afhankelijk van wat bij U in de smaak valt en niet te vergeten uw budget kan het ontwerp opgebouwd zijn uit de traditionele betonklinkers, betontegels, kleiklinkers, platinnes, kasseien, Aziatische blauwe steen, Belgische blauwe steen,… maar dit is zeker geen beperkte lijst! Ook wanneer u ergens uw oog op andere materialen hebt laten vallen, zullen wij die proberen te verwerken in ons ontwerp.
Oprit
Wij zullen u, naast het esthetisch oogpunt, ook alle voor- en nadelen opgeven van de materialen waar uw voorkeur naar uit gaat. Gebruiksgemak, onderhoud, weersbestendigheid,… spelen allemaal hun rol in de uiteindelijke beslissing.

Maar geen mooie oprit zonder een goede ondergrond. Ook hier laten wij niets aan het toeval over om ervoor te zorgen dat uw oprit niet na elke vorst- of regenperiode er gehavend bijligt.

Tim Backaert
Kruisabeelstraat 69
9310 Moorsel
0474 61 57 72
tim_backaert@live.be